SOORTENINVENTARISATIE

Soortgerichte inventarisaties vormen een essentieel onderdeel van natuurbehoud en -beheer, en BKK advies staat klaar als uw partner in dit proces. Jaarlijks wordt er in Nederland aanzienlijk geïnvesteerd in natuurbeheer en -ontwikkeling om waardevolle, kwetsbare of zeldzame soorten en gebieden te beschermen en indien nodig te verbeteren. Denk aan de inventarisaties en monitoring van insecten, amfibieën, reptielen, vissen, vogels, zoogdieren en planten. Het monitoren en inventariseren van deze soorten en gebieden is van cruciaal belang voor het evalueren van het beheer en het vormgeven van effectief natuurbeleid.

Door middel van gestructureerde inventarisaties kunnen we waardevolle informatie verzamelen over de aanwezigheid, verspreiding en trends van verschillende soorten binnen specifieke gebieden. Deze gegevens vormen de basis voor het identificeren van potentiële bedreigingen, het evalueren van de effectiviteit van bestaande beheermaatregelen en het informeren van toekomstige natuurbehoudsstrategieën.

Of het nu gaat om het monitoren van vogelpopulaties, het in kaart brengen van vegetatie, of het identificeren van zeldzame planten- en diersoorten, BKK advies staat klaar om uw monitoring- en inventarisatiebehoeften te vervullen. Ons doel is om bij te dragen aan het behoud en de bescherming van onze natuurlijke omgeving, en we streven ernaar om hoogwaardige gegevens te leveren die kunnen worden gebruikt voor beleidsvorming en natuurbeheer.

Heeft u vragen over een soortgerichte inventarisaties of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u verder te helpen en kunnen indien gewenst een offerte op maat voor u opstellen.

De heer Micha Gijsbers: m.gijsbers@bkk-advies.nl
Offerte aanvragen

Heb je vragen?
Neem contact op!

Contact